Binnenkort in De Kapel

  • 16 okt Leeskring Erasmus. Drs. Katrijne Bezemer
  • 19 okt Maurice van Schoonhoven en Bernd Brackman Chopinserie in Optima Forma
  • 21 okt Lezing. Dr. Angela Roothaan: Afrikaanse filosofie
  • 28 okt Religieuze bijeenkomst. Ds. Annemike van der Meiden: Roeping
  • 29 nov Podium de kApel - Twee duo's cello en piano

De Kapel nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Inhoud syndiceren

18 juni 2017

 

Op zondag 18 juni  om 10.30 uurzal Ir. Marianne de Neve een lezing geven met als onderwerp de Graalsboodschap en Graalsbeweging.                             
 
In de jaren
1923 tot 1938 schreef Abd-ru-shin (Oskar Ernst Bernhardt) een groot aantal voordrachten. Daarvan werden er 168 door hem samengevoegd tot de Graalsboodschap “In het Licht der Waarheid”, uitgave laatste hand. Zo ontstond een heel bijzonder boek, dat duidelijke antwoorden geeft op levensvragen als: Waar kom ik vandaan? Wie ben ik? Waar ga ik heen?                                                                                

 Het werk In het Licht der Waarheid bouwt voort op de leer van Christus, is echter bovenconfessioneel en richt zich tot de individuele mens, onafhankelijk van nationaliteit of religie. Inmiddels is het in 17 talen vertaald en in meer dan 90 landen verkrijgbaar. Als geheel biedt het een veelomvattend scheppingsweten, dat ook een goede basis vormt voor het naar elkaar toegroeien van natuurwetenschap en religie.                                  

  Ir. Marianne de Neve-Annema is biologe, natuurgeneeskundig therapeut met een eigen praktijk en docent anatomie en fysiologie aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem. De Graalsboodschap is al meer dan 20 jaar een belangrijke inspiratiebron in haar leven.